Чи варто інвестувати в базові моделі шортів, чи краще обирати трендові варіанти?

• Давно думаю над тим, чи є сенс вкладатися в базові моделі шортів, чи краще брати щось більш трендове. Минулого літа купила яскраві шорти, які тоді були дуже популярні, але вже цього року вони виглядають трохи дивно в гардеробі. З іншого боку, базові речі іноді здаються нудними і хочеться чогось цікавішого. От і не можу визначитись: чи краще мати кілька універсальних варіантів, які носитимеш кілька сезонів, чи оновлювати гардероб частіше під тренди? Як ви зазвичай підходите до такого вибору?

• Я раніше теж більше схилявся до модних варіантів, але з часом збагнув, що прості шорти реально перемагають у практичності. Вони простіше поєднуються з різним вбранням і не "виходять" зі стилю через рік. Я коли обирав собі нові, оглядав моделі на сайті там якраз є і звичайні базові зразки, і трохи сучасніші дизайни, можна зіставити. У підсумку придбав два базових і одні трохи яскравіші. І щиро, базові одягаю набагато частіше, бо вони пасують майже до всього. Але гадаю, що мати щось трендове також прийнятно, просто не варто будувати на цьому увесь гардероб.

Please login to reply to this topic!