Давно думаю над тим, чи є сенс вкладатися в базові моделі шортів, чи краще брати щось більш трендове. Минулого літа купила яскраві шорти, які тоді були дуже популярні, але вже цього року вони виглядають трохи дивно в гардеробі. З іншого боку, базові речі іноді здаються нудними і хочеться чогось цікавішого. От і не можу визначитись: чи краще мати кілька універсальних варіантів, які носитимеш кілька сезонів, чи оновлювати гардероб частіше під тренди? Як ви зазвичай підходите до такого вибору?
Я раніше теж більше схилявся до модних варіантів, але з часом збагнув, що прості шорти реально перемагають у практичності. Вони простіше поєднуються з різним вбранням і не "виходять" зі стилю через рік. Я коли обирав собі нові, оглядав моделі на сайті там якраз є і звичайні базові зразки, і трохи сучасніші дизайни, можна зіставити. У підсумку придбав два базових і одні трохи яскравіші. І щиро, базові одягаю набагато частіше, бо вони пасують майже до всього. Але гадаю, що мати щось трендове також прийнятно, просто не варто будувати на цьому увесь гардероб.